Een bedrijfswagen bestickeren

Heb jij een nieuwe bedrijfswagen aangeschaft of zit je aan een nieuwe bedrijfswagen te denken? Bij Paashuis hebben we vertrouwde partners voor het bestickeren of wrappen van jouw bedrijfswagen.

Een bedrijfswagen bestickeren bij Paashuis

Bij Paashuis bestickeren wij bedrijfswagens niet zelf, dit laten wij wanneer gewenst altijd door onze partners doen. Het wrappen van een bedrijfswagen gaat altijd in
overleg met de klant. Onze klanten hebben vaak zelf een idee over de bestickering van de bedrijfswagen. Af en toe hebben zij ook een voorkeur voor een partij die dit kan uitvoeren. De keren dat dit niet het geval is, kunnen wij onze klanten altijd helpen door hen met onze partners in contact te brengen. Één van deze partners voor wrappen is Mellink Reclame, gevestigd in Lichtenvoorde, die altijd tijd voor ons vrij maakt. Mellink maakt vaak op basis van de ideeën van de klant een ontwerp en geeft een advies over het materiaal. Soms maken wij van tevoren zelf al een ontwerp van de auto, zodat de klant een duidelijk beeld kan vormen van wat wij te bieden hebben. Dit was ook het geval bij Vels Transport Westendorp BV, die na het zien van het ontwerp overtuigd waren en de Volvo kochten.

Een bedrijfswagen bestickeren

Het bestickeren van bedrijfswagens kan bij ons op elk moment gebeuren. Vaak wordt dit direct gedaan wanneer een truck bij ons wordt afgenomen, zodat de klant hier direct mee aan het werk kan. Het kan ook voorkomen dat een klant voor onderhoud bij ons komt, bijvoorbeeld nadat de chauffeur schade heeft gereden. Wij regelen dan
de reparatie, maar zorgen er ook voor dat de bedrijfswagen weer als nieuw eruit ziet. Ook in gevallen als deze kan een bedrijfswagen dus bestickerd worden.

Bestickeren bij trucks betreft vaak de lichtbak. Bovendien komt vaak de bedrijfsnaam en/of het logo op de deuren, zoals ook te zien is bij deze truck van Vels.