Paashuis en Renault bestelbussen

Een bestelbus die je geheel aan jouw wensen kunt aanpassen? Ontdek de Renault Master! Deze Renault bedrijfswagens zijn erg veelzijdig en bieden talloze opbouwmogelijkheden. Denk aan verschillende laadvolumes, de keuze tussen diesel en 100% elektrisch en persoonlijke extra’s. De Renault Master bestelbussen zijn geschikt voor onder andere geconditioneerd transport, koeriers- en pakketdiensten, bouwvervoer en personenvervoer.


Ons Bedrijfsbussen weekend

Op 24 en 25 maart op onze locatie in Doetinchem en op 14 en 15 april op onze locatie in Lichtenvoorde vindt ons bedrijfsbussen weekend plaats. Op deze dagen staan onze adviseurs voor je klaar om je alles te vertellen over onze Renault Master en onze Renault Trafic. Beide modellen zijn op voorraad, maar wees er snel bij want OP = OP. Ook heb je de mogelijkheid om een proefrit te maken in de Renault Master of Trafic. We zien je graag tijdens ons bedrijfsbussen weekend!Een Renault Master kopen bij Paashuis

In de aanschaf van een Renault Master heb je verschillende opties waar je over na kunt denken. Renault Master bedrijfswagens hebben een GVW van 3,3 ton tot 4,5 ton, motorvermogens van 130 pk tot 180 pk en specifieke optiepakketten die zorgen voor efficiëntie, comfort en lage kosten. Denk er ook over na of je jouw bedrijfswagen wilt laten bestickeren. Bij Paashuis kun je kun je kiezen voor unieke uitvoeringen zoals de Renault Master Cool Delivery met een hoge isolatiewaarde en vries mogelijkheden. Wat jouw werkzaamheden ook zijn: wij hebben de beste oplossing en bieden een uitvoering op maat. 

Als bedrijfswagenspecialist en Renault bestelbussen dealer bieden wij jou service en partnerschap. Wij zorgen voor jouw wagenpark, jij richt je zonder zorgen op je eigen zaak. Een Renault Master bedrijfswagen kopen bij Paashuis? Dan geniet je van onze vele bestelbus services, waaronder APK, 24/7 nooddienst, onderhoudscontracten op maat, scherpe uurtarieven en vaste onderhoudsprijzen.Profiteer nu van 3 jaar gratis onderhoud

Een unieke kans bij Paashuis: bij aanschaf van een nieuwe Renault master bestelbus profiteer je nu tijdelijk van de actie 3 jaar zorgeloos ondernemen. Alleen bij de aanschaf van deze bedrijfswagens krijg je de eerste drie jaar onderhoud én de eerste APK er gratis bij. Jij rijdt drie jaar lang zorgeloos in je Renault Master, wij houden de bestelbus in topconditie en voorkomen dat de wagen en je bedrijf stil komen te staan. Op die manier kun jij zorgeloos blijven ondernemen.


Geniet met de bestelbus service bij Paashuis van:
➢ Ruime openingstijden, geen afspraak nodig;
➢ 24/7 nooddienst, altijd snel geholpen;
➢ Vervangend vervoer beschikbaar;
➢ Onderhoudscontracten op maat;
➢ Scherpe uurtarieven, vaste prijzen voor onderhoud.

Lees hier meer over de verschillende services bij Paashuis.Een grote voorraad Renault Master bedrijfwagens

We hebben weer een nieuwe voorraad Renault Masters! Dankzij de grote voorraad Renault Masters die voor je klaar staat kunnen wij snel leveren en stap je na aanschaf direct in. Dat hoeft natuurlijk niet zonder zeker te weten dat deze bestelbussen de juiste keuze zijn voor jou, je organisatie en je chauffeurs. Bij Paashuis kun je gerust een proefrit komen maken.

Neem dus snel contact op voor het maken van een proefrit en bestel jouw nieuwe Renault Master!

Vandaag besteld = Morgen rijden

Maak een proefrit!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Bestelwagen Nieuws

Meer nieuws