PAASHUIS BEDRIJFSWAGENS PRESENTEERT DE RENAULT MASTER E-TECH

RENAULT MASTER E-TECH: ELEKTRISCHE BEDRIJFSWAGEN: SCHOON, STIL, EN COMFORTABEL

Elektrische bedrijfswagens zijn een economisch levensvatbaar alternatief voor vervoerders. De Renault Master E-Tech. combineert een hoog laadvermogen met de voordelen van elektrisch vervoer. Met de Renault Master E-Tech heeft u toegang tot alle zones in steden, zelfs waar strenge verkeersbeperkingen gelden. De Renault Master E-Tech is namelijk 100% elektrisch en daarmee schoon en stil.

Download leaflet
Meer weten?


Duurzaam

IDEAAL VOOR LAST-MILE LEVERINGEN

De Renault Master E-Tech is afgestemd op de laatste fase van de logistieke keten en is daarmee ideaal voor last-mile leveringen. Met een nuttig laadvolume van 8 tot 22m3 en ruime deuropeningen aan de achter- en zijkant voor ladingen met grote afmetingen voldoet de Renault Master E-Tech aan alle eisen van beroepsgroepen die in stedelijke gebieden actief zijn. Het laadvolume is zelfs gelijk aan de conventionele Renault Master, die bekendstaat om zijn hoge laadvermogen. Dat is mogelijk omdat de accu’s onder de voorstoelen zijn gemonteerd.

3 JAAR ZORGELOOS RIJDEN

De Renault Master E-Tech-serie is verkrijgbaar in zes modellen (vier gesloten bestelwagens en twee platformcabines). De Renault Trucks Master E-Tech wordt standaard geleverd met een driejarig reparatie- en onderhoudscontract.

Meer informatie?

VEILIG VOOR BESTUURDER EN MEDEWEGGEBRUIKERS

De Renault Master E-Tech gesloten bestelwagen is standaard uitgerust met een achteruitrijcamera, een achteruitrijradar en een breedbeeldspiegel om te zorgen voor optimale veiligheid voor chauffeurs, lading en medeweggebruikers.


VERKEERSDRUKTE VERMIJDEN

Leveringen buiten de normale werkuren of in stedelijke gebieden met verkeersbeperkingen? Geen probleem met de Renault Master E-Tech! Deze bedrijfswagen stoot namelijk geen fijnstof en CO2 uit en is geluidsarm. U heeft daardoor de mogelijkheid om de verkeersdrukte te ontlopen.

FEITEN OVER DE RENAULT MASTER E-TECH

  • Actieradius in NEDC-test: 200 km
  • Actieradius in de praktijk: tot 120 km
  • Totaal GVW: 3.1t
  • 57 kW elektromotor
  • Maximumkoppel: 225 Nm
  • Maximumsnelheid: 100 km/u
  • Energieopslag: Lithium-Ion accu’s, 33 kWh
  • Accu is in zes uur opgeladen

“WILT U MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN VAN DE RENAULT MASTER E-TECH? UW VERKOOPADVISEUR VERTELT U ER GRAAG MEER OVER. NEEM CONTACT MET ONS OP OF KOM LANGS BIJ ÉÉN VAN ONZE VESTIGINGEN.”

 

PAASHUIS BEDRIJFSWAGENS BIEDT U SERVICE EN PARTNERSCHAP

Als bedrijfswagenspecialist bieden wij u service en partnerschap met onze bestelwagenservice. Wij zorgen voor uw wagenpark zodat u zich kunt richten op uw zaak en stilstand tot een minimum wordt beperkt. Wij bieden service op maat en hebben onder meer ruime openingstijden en vervangend vervoer beschikbaar.