Financiering en verzekering

Paashuis Bedrijfswagens geeft u deskundig advies, ook op het gebied van financiering en verzekeringen. Het is een belangrijk onderdeel van het dienstenaanbod en helpt in het streven naar optimaal rendement.

Wij kunnen u verschillende vormen van lease aanbieden:

Financial lease

Bij financial lease is de gebruiker (de lessee) economisch eigenaar van de bedrijfswagen. De leasemaatschappij (lessor) is slechts juridisch eigenaar. Financial lease lijkt sterk op het afsluiten van een lening, omdat de vrachtwagen direct op de balans van de gebruiker komt te staan. Alle fiscale gevolgen van de totale investering zijn dan ook voor de gebruiker. De looptijd van een financial leaseovereenkomst is meestal gelijk aan de afschrijvingstermijn en kan per gebruiker verschillen. Aan het einde van de overeenkomst bepaald de vooraf gekozen slottermijn de overname van het juridisch eigendom.

Netto operational lease

Netto operational lease lijkt op een huurovereenkomst voor langere termijn. De bedrijfswagen is bij deze leasevorm, zowel economisch als juridisch eigendom van de lessor. Deze wordt niet op de balans van de gebruiker geactiveerd. Netto operational lease heet dan ook wel “off balance lease”. De maximale looptijd is 80% van de economische levensduur van de bedrijfswagen. Bij deze leasevorm kunnen wij u ook een koopoptie aanbieden.

Full service operational lease

Full service operational lease is vergelijkbaar met de Netto operational lease, maar dan uitgebreid met een servicepakket bestaande uit houderschapsbelasting, verzekering en eventueel reparatie en onderhoud. Full service operational lease is de meest uitgebreide leasevorm en leidt tot een aanzienlijke vereenvoudiging van de administratie. Met de betaling van de premie wordt alles geregeld: huur, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en verzekering. De vaste lasten van de bedrijfswagen zijn dankzij deze leasevorm vooraf exact te berekenen.

Verzekeren

Wij streven samen met u naar een volledig op maat gesneden verzekeringspakket. Een pakket dat volledig aansluit op de risico's van uw bedrijf. Verzekert u zich via ons, dan weet u dat u kunt rekenen op een prima ondersteuning. Gaat er eens iets fout, hoeft u maar te bellen en wij staan voor u klaar. Met raad en daad helpen wij u eventuele schade te herstellen en verdere schade te beperken.

Neem contact met mij op

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com


Terug naar Diensten