Paashuis Verhuur

Het antwoord voor extra capaciteit!

Paashuis Bedrijfswagens heeft een verhuurvloot die bestaat uit voertuigen van recente bouwjaren. Het aanbod varieert van gesloten bestelwagens en bakwagens van 3,5 ton GVW tot bakwagens, trekkers en opleggers met maximaal 50 ton GCW.

De voertuigen in onze verhuurvloot zijn uitgevoerd in een neutrale kleur. In overleg is bij langetermijnverhuur uw reclame bespreekbaar.
 Daarnaast is het mogelijk om een voertuig eerst te huren en vervolgens om te zetten in een leasecontract. Het voordeel van deze constructie is dat u snel kunt inspringen op nieuw werk zonder dat u zich direct vastlegt aan een leasecontract. U kunt bij eventuele verandering van werk en behoefte een ander type voertuig in het lopende contract zetten, zodat u kunt meeveren met uw opdrachtgever. De bedrijfsvoering is gericht op maximale service en maximaal meedenken met de klant.

Paashuis Bedrijfswagenverhuur is er voor verhuur en lease van transportmiddelen voor de korte en lange termijn!

Klik hier om onze verhuurvoorwaarden te downloaden.
Klik hier om het Europese schadeformulier te downloaden.

Voorwaarden

Op alle leveringen van Paashuis Bedrijfswagens zijn de algemene huurvoorwaarden van de TDA voor het verhuren van bedrijfs- en aanhangwagens van toepassing.

Legitimatie

Bij het afhalen van het voertuig en/of aanhangwagen dient de huurder zich te legitimeren en in het bezit te zijn van het juiste rijbewijs.

Autodocumenten


Originele autodocumenten en autosleutels mogen tijdens de huur of na de huurperiode niet achtergelaten worden in het voertuig.

Buitenland

Indien uw reisbestemming het buitenland is, wordt u geacht in het bezit te zijn van een reisverzekering. Is uw reisbestemming Oost Europa, dan dient u dit voor aanvang van de huur aan onze medewerkers te melden en zelf een aanvullende Allrisk-verzekering af te sluiten. Bij het niet melden van uw reisdoel, blijft u (de huurder) hoofdelijk aansprakelijk voor alle schades en kosten welke ontstaan zijn tijdens de huurperiode.

Neem contact met mij op

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com


Terug naar Diensten