Paashuis Verhuur

Het antwoord voor extra capaciteit!

Snel vervoer nodig? Onze verhuurvloot is het antwoord voor extra capaciteit! Het aanbod bestaat uit voertuigen van recente bouwjaren en varieert van lichte bestelwagens tot bakwagens, trekkers en opleggers.

Naast korte- en langetermijn verhuur bieden wij ook de mogelijkheid om een huurcontract om te zetten in een leasecontract, waarbij u binnen het lopende contract zelfs van voertuig kunt wisselen.

Flexibiliteit is het sleutelwoord van Paashuis Verhuur.

Klik hier om onze verhuurvoorwaarden te downloaden.
Klik hier om het Europese schadeformulier te downloaden.

Voorwaarden

Op alle leveringen van Paashuis Bedrijfswagens zijn de algemene huurvoorwaarden van de TDA voor het verhuren van bedrijfs- en aanhangwagens van toepassing.

Legitimatie

Bij het afhalen van het voertuig en/of aanhangwagen dient de huurder zich te legitimeren en in het bezit te zijn van het juiste rijbewijs.

Autodocumenten


Originele autodocumenten en autosleutels mogen tijdens de huur of na de huurperiode niet achtergelaten worden in het voertuig.

Buitenland

Indien uw reisbestemming het buitenland is, wordt u geacht in het bezit te zijn van een reisverzekering. Is uw reisbestemming Oost Europa, dan dient u dit voor aanvang van de huur aan onze medewerkers te melden en zelf een aanvullende Allrisk-verzekering af te sluiten. Bij het niet melden van uw reisdoel, blijft u (de huurder) hoofdelijk aansprakelijk voor alle schades en kosten die ontstaan zijn tijdens de huurperiode.

Neem contact met mij op

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com


Terug naar Diensten