Truck onderhoud

Onze onderhoudscontracten voor trucks

Bij Paashuis stoppen we niet wanneer we je een truck hebben verkocht. Dan begint onze service pas echt! Ontdek onze verschillende onderhoudscontracten en vind de beste optie voor jouw truck en jouw bedrijf.

Altijd onderweg met Paashuis 

Paashuis bedrijfswagens is dealer van Volvo Trucks en Renault Trucks. Om welk merk en soort wagen het ook gaat, je moet kunnen rekenen op een betrouwbaar en rendabel wagenpark. Voorspelbare kosten, vakbekwame monteurs en minimale onverwachte stilstand. Ons dienstenpakket is ontworpen om jou hierin te ondersteunen en ontzorgen. 


Reparatie en onderhoud voor trucks met een contract

Bij onze vestigingen in Lichtenvoorde en Doetinchem beschikken wij over goed uitgeruste werkplaatsen, gericht op efficiënt onderhoud en reparaties. Onze medewerkers worden voortdurend bijgeschoold en zijn constant op de hoogte van de laatste stand van zaken in de techniek. Daar hoort uiteraard ook een passend onderhoudscontract bij voor alle verschillende trucks.

Onderhouds- en reparatiecontracten zijn er in alle soorten en maten. Bij Paashuis bieden we zowel voor Renault Trucks, Renault bedrijfswagens als voor Volvo Trucks contracten, aansluitend bij jouw bedrijfsvoering


Volvo Gold contract & Renault Excellence

Afgestemd op jouw behoeften, voor maximale uptime. Voor onder andere:

  • Volledige dekking voor trucks
  • Diagnose op afstand en onderhoud
  • Minder papierwerk, maximale beschikbaarheid


Volvo Blue contract & Renault Reference

Een handige manier om jouw truck in topconditie te houden. Voor onder andere:

  • Langere beschikbaarheid
  • Preventief onderhoud en onderhoudsschema
  • Verbinding op afstand


Uptime Care contract

Een onderhoudsschema op basis van het werkelijke gebruik en de conditie van je truck:

  • Basis van alle servicecontracten
  • Connected Service Planning
  • Druk je kosten

 

Zekerheid voor een vast bedrag

Een onderhoudscontract geeft jou zekerheid voor een vast bedrag per maand. Kies uit de verschillende vormen en neem het gewenste serviceniveau af, passend bij jouw situatie. Daarmee krijg jij maatwerk service voor trucks én trailers!

Al de onderhoudscontracten verschillen, maar hebben één ding gemeen: wij minimaliseren stilstand. Door snel, goed en efficiënt onderhoud te bieden houden wij jouw kosten laag, kun jij snel de weg weer op en blijft jouw truck in topconditie. Lees alles over de ervaring van Dtrans met onze Volvo onderhoudscontracten en ontdek de voordelen.

Wil je meer weten over onze onderhoudscontracten?Neem contact met mij op

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com


Terug naar Diensten