Profiteer nu van 3 jaar gratis onderhoud op uw nieuwe Renault Trucks Master


Profiteer nu bij Paashuis Bedrijfswagens van een uniek aanbod. Bij aanschaf van een nieuwe Renault Trucks Master krijgt u de eerste 3 jaar onderhoud en de eerste verplichte APK er gratis bij. Wij houden uw bus in topconditie en voorkomen stilstand zodat u zich kunt richten op uw business. U kunt direct instappen want wij hebben een ruime voorraad Renault Masters. Wat uw werkzaamheden ook zijn: wij hebben de beste oplossing en bieden een uitvoering op maat. Dat is de solide basis voor zorgeloos ondernemen!*

* Dit aanbod geldt voor alle nieuwe Renault Trucks Master modellen die zijn aangeschaft vanaf 1 november 2020 bij Paashuis Bedrijfswagens. Actie geldig tot en met december 2021. Vraag naar de voorwaarden

3 jaar onderhoud

Welkom bij ons team van professionals!

 • 1 UW BUSINESS ALS UITGANGSPUNT
  Wij begrijpen graag wat uw business inhoudt. Daardoor bieden we eersteklas transportmiddelen om uw business optimaal te ondersteunen waardoor u onbezorgd kunt werken.

 • 2 ONZE MENSEN STAAN VOOR U KLAAR
  Met een Renault Trucks Master kunt u altijd rekenen op onze steun. Onze monteurs blinken niet alleen uit in productkennis, maar zien ook het belang van uw bedrijf waarbij een voertuig niet stil mag staan.

 • 3 WE HEBBEN DE JUISTE BEDRIJFSWAGEN VOOR U
  Ons gamma bevat multifunctionele bedrijfswagens geschikt voor vrijwel alle soorten transport. Voor iedere toepassing hebben we de meest effectieve oplossing. En veel daarvan zijn direct leverbaar.

 • 4 MAXIMALE EFFORT VOOR UW BUSINESS
  Wij ontzorgen graag door optimale service en onderhoud te leveren aan uw bedrijfswagen (of vloot). Zodat u zich volledig kunt richten op uw business.

Waarom is de Renault Trucks Master ook voor u geschikt?

 •   Renault Trucks Masters hebben een GVW van 3,3 ton tot 4,5 ton, motorvermogens van 130 pk tot 180 pk en specifieke optiepakketten die zorgen voor efficiëntie, comfort en lage kosten.
 •   Paashuis Bedrijfswagens biedt u de kennis en service die u van professionals mag verwachten.
 •   De Renault Trucks Master is geschikt voor allerlei toepassingen, zoals de bouw, personenvervoer, pakket- en koeriersdiensten en geconditioneerd vervoer.
 •   Onze servicemonteurs worden doorlopend opgeleid. Er staat dus altijd een kwaliteitsteam voor u klaar.
 •   Het onderhoud wordt aangepast op de inzet (kilometers en onderhoudsinterval).
 •   Wij hebben ruime openingstijden.
 •   24/7 service gegarandeerd.
 •   Gebeurt er onderweg iets? Het uitgebreide landelijk dealernetwerk geeft de zekerheid dat professionele, snelle en betrouwbare service altijd dichtbij is.
Zorgeloos ondernemen met de Renault Trucks Master

Service en partnerschap van Paashuis Bedrijfswagens

Paashuis Bedrijfswagens zorgt voor uw wagenpark zodat u zich kunt concentreren op uw business. Wij bieden service en partnerschap. Onze werkplaatsen in Lichtenvoorde en Doetinchem zijn erop ingericht om stilstand tot een minimum te beperken.

Boek een proefritWe hanteren ruime openingstijden en bieden 24/7 service. Het serviceniveau en de hoogwaardige kwaliteit komen ook tot uitdrukking in de onderhoudscontracten en financieringen en verzekeringen op maat.


Neem contact op