3 jaar gratis onderhoud en apk bij Renault Trucks Master

3 jaar gratis onderhoud en apk bij Renault Trucks Master

Paashuis Bedrijfswagens biedt vanaf nu 3 jaar gratis onderhoud en apk bij aanschaf van een nieuwe Renault Trucks Master. Doel is om klanten  kennis laten maken met de Renault Trucks-dienstverlening waarin kennis en ervaring van de truckbranche centraal staan.

“Door het aanbieden van 3 jaar gratis onderhoud en apk op alle nieuwe modellen Renault Trucks Master willen wij klanten kennis laten maken met onze dienstverlening", verklaart Maarten Broens, verkoopdirecteur bij Renault Trucks Nederland. "Wij beschikken als importeur van zware en lichte bedrijfswagens over uitgebreide expertise van de transportbranche. Niet alleen kunnen we het perfecte voertuig samenstellen, we hebben ook veel kennis en ervaring op het gebied van wet- en regelgeving. Dit is een pré voor veel bedrijven waar transport geen key-business is. Bovendien geeft ons uitgebreide dealernetwerk de zekerheid dat professionele, snelle en betrouwbare service altijd dichtbij is."

Renault Trucks Master

Met zijn maximaal toegelaten massa van 2,8 tot 4,5 ton, motoren van 110 tot 170 pk en specifieke uitrustingspakketten speelt de Renault Trucks Master perfect in op de eisen van diverse sectoren zoals de bouw, het personenvervoer, pakket en koeriersdiensten en geconditioneerd transport met geregelde temperatuur. Doordat de Master beschikt over een dubbele homologatie (Euro 6 Light Duty en Euro 6 Heavy Duty) is hij ook geschikt voor zware carrosserieopbouw zoals bijvoorbeeld een hoogwerker. Renault Trucks levert daarnaast ook complete carrosserieën af fabriek zoals een open- of gesloten laadbak of een kipper. Onderhoud aan de Renault Trucks Master is afgestemd op het gebruik van het voertuig.

Paashuis Bedrijfswagens hanteert ruime openingstijden en biedt 24/7 service. Daarnaast is de werkplaats voor lichte bedrijfswagens speciaal ingericht om doorstroom te bevorderen en stilstand voor klanten tot een minimum te beperken.

De actie geldt voor alle typen Renault Trucks Master die vanaf 1 september 2017 worden verkocht en loopt door tot en met 1 juli 2019. Vraag naar de voorwaarden.