Bereikbaarheid Paashuis Bedrijfswagens Doetinchem

Bereikbaarheid Paashuis Bedrijfswagens Doetinchem

Er worden van begin september tot en met eind oktober reconstructiewerkzaamheden uitgevoerd aan de Liemersweg in Doetinchem. Dat heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van Paashuis Bedrijfswagens in Doetinchem. U kunt onze vestiging aan de Mercuriusstraat 16 gewoon bereiken, maar in sommige gevallen via een andere route dan u gewend bent.

De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd tussen het kruispunt Liemersweg – Europaweg en de bebouwde komgrens. Het werk is opgedeeld in een aantal fases:

Fase B

Sportpark Zuid (Sportweg) - kruising Plattenburgstraat/Energieweg en kruising Plattenburgstraat/Energieweg - Rotonde Liemersweg/Edisonstraat/Plattenburgstraat: 23 september tot en met 25 oktober (week 39 tot en met week 43). De kruising Plattenburgstraat / Energieweg is in deze fase niet afgesloten.

Fase C

Kruising Plattenburgstraat/Energieweg: 14 tot en met 25 oktober (week 37 tot en met week 39).

Fase D

Rotonde Liemersweg - Edisonstraat - Plattenburgstraat tot de bebouwde komgrens: 30 september tot en met 13 oktober (week 40 en week 41). Het bedrijventerrein is in fase D bereikbaar via de bypass langs de rotonde en via de Energieweg.

Omleidingen

Bestemmingsverkeer wordt per fase omgeleid:

A18

Komende uit de richting Didam wordt het verkeer naar Doetinchem doorgestuurd via de Europaweg (N316).

A18

Komende uit de richting Varsseveld wordt het verkeer richting Wehl en industrieterrein de Huet doorgestuurd via de Weemstraat (N815).

N813 (Liemersweg)

Komende vanaf Didam in de richting Doetinchem wordt het verkeer naar Doetinchem doorgestuurd via de Weemstraat (N815), snelweg (A18) en Europaweg (N316).

N316 (Europaweg)

Komende vanaf Doetinchem in de richting Wehl wordt het verkeer naar Wehl/Didam doorgestuurd via de Europaweg (N316), de snelweg (A18) en de Weemstraat (N815).

N317 (Keppelseweg)

Komende vanaf Laag-Keppel in de richting Zeddam wordt het verkeer naar Zeddam doorgestuurd op de Keppelseweg (daarna weg vervolgen via Europaweg (N316)).

N317 (Europaweg)

Komende vanaf Zeddam in de richting Laag-Keppel wordt het verkeer naar Laag-Keppel doorgestuurd op de Europaweg (N316) (daarna weg vervolgen op de Keppelseweg).

Meer weten?

Neem contact met ons op