Paashuis Bedrijfswagens bij beste Renault Trucks-dealers ter wereld

Paashuis Bedrijfswagens bij beste Renault Trucks-dealers ter wereld

Paashuis Bedrijfswagens mag zich Renault Trucks Excellence Dealer noemen. Paashuis is als eerste geëindigd bij de Retail Excellence Club 2018. De dealer treedt hiermee toe tot de 30 beste Renault Trucks-dealers ter wereld.

Alle Renault Trucks-dealers in Nederland zijn twaalf maanden lang op verschillende onderdelen beoordeeld. Beoordelingscriteria waren onder meer de verkoop van lichte bedrijfswagens, zware bedrijfswagens, onderdelen, klanttevredenheid en merkbeleving.

Directeur Roger Paashuis is blij met de uitverkiezing. “Renault Trucks zit in ons DNA. Wij zijn net als Renault Trucks betrouwbaar, doen wat we zeggen, komen onze afspraken na en gaan voor de klant en klanttevredenheid. Om succesvol met Renault Trucks te zijn, moet je de klant op het hoogste podium zetten. We zijn blij dat we daar nu de erkenning voor hebben gekregen.”

Roger Paashuis kreeg de bijbehorende oorkonde uit handen van Erland Morelissen, Director Renault Trucks Vehicle Sales bij Renault Trucks Nederland. De Retail Excellence Club werd voor de tweede keer gehouden door Renault Trucks. Doel van de Retail Excellence Club is om de kwaliteit van de algehele dienstverlening en klanttevredenheid op een nog hoger niveau te krijgen.

Meer weten over de mogelijkheden van Renault Trucks?

Kijk hier of neem contact op met onze verkoopadviseurs. 

Neem contact op met uw vestiging