Paashuis Bedrijfswagens sponsort trainingspakken Longa ’30

Paashuis Bedrijfswagens sponsort trainingspakken Longa ’30

LICHTENVOORDE – Zaterdag 15 september was het zover, uit handen van Roger Paashuis van Paashuis Bedrijfswagens BV heeft voetbalvereniging Longa ’30 de nieuwe trainingspakken voor de gehele jeugdafdeling in ontvangst genomen.

Paashuis Bedrijfswagens, dealer voor Volvo Trucks & Renault Trucks, is al een aantal jaar trotse sponsor van Longa ’30. “Op het moment dat Longa ’30 met de vraag kwam om de nieuwe trainingspakken te sponsoren waren we direct enthousiast”, vertelt Roger Paashuis. “We dragen Longa ‘30 een warm hart toe en dit is een mooie manier om de gemeenschap te ondersteunen”.

Met de aanschaf van de nieuwe trainingspakken loopt de jeugd er weer strak bij. Daarnaast zorgt de uniformiteit in de kleding voor een professionele uitstraling naar buiten toe. Binnen de vereniging wordt het saamhorigheidsgevoel hierdoor versterkt.

“Wellicht kunnen we de jeugd enthousiasmeren voor techniek en Transport zodra ze voor hun beroepskeuze staan, ze kiezen voor deze, en dus onze sector”, aldus Roger Paashuis.