Paashuis Bedrijfswagens wordt sponsor van De Graafschap

Paashuis Bedrijfswagens wordt sponsor van De Graafschap

Paashuis Bedrijfswagens uit Lichtenvoorde treedt toe tot de Business Club van Betaald Voetbal De Graafschap. De ambiance rondom de thuiswedstrijden in combinatie met het passende karakter van de Achterhoekse club gaf de doorslag voor Paashuis Bedrijfswagens om deze verbinding met elkaar aan te gaan.

“De Graafschap is en blijft nog steeds een van de bekendste producten uit onze mooie streek”, zegt directeur Roger Paashuis “Als bedrijf kunnen we ons goed vinden in de kernwaarden van de club. Daarbij is de beleving rondom de thuiswedstrijden erg goed, wat wij ook onze klanten willen laten ervaren.”

Accountmanager Jelle Huntelaar vult namens De Graafschap aan: “Vanaf het eerste moment was er een goede klik met elkaar, omdat beide bedrijven veel overeenkomsten hebben. We zijn dan ook erg blij om dit mooie Achterhoekse bedrijf te mogen ontvangen tijdens de thuisduels van De Graafschap.”

Op de foto v.l.n.r. Jasper te Braak (Salesmanager Paashuis Bedrijfswagens), Jelle Huntelaar (Accountmanager De Graafschap), Roger Paashuis (Directeur Paashuis Bedrijfswagens).