Rabelink Logistics kiest voor Renault

Rabelink Logistics kiest voor Renault

Rabelink Logistics uit het Gelderse Wehl heeft onlangs twee nieuwe Renault Trucks toegevoegd aan het wagenpark. Deze nieuwe Renault Trucks type T, beschikken over een 440 PK sterke motor en zijn voorzien van een Sleeper Cab. Rabelink kiest voor Renault Trucks vanwege de goede ervaringen met het merk.

De vloot van Rabelink Logistics bestaat tegenwoordig uit 110 trekkende eenheden, waarvan 29 Renault Trucks. Volgens Eelco Peters, Transport Manager bij Rabelink, bevallen de Renault Trucks uitstekend. “Ook hebben we een uitgebreid servicecontract op deze trucks zodat stilstand tot het minimum wordt beperkt.”

Opties

De door Renault Trucks-dealer Paashuis Bedrijfswagens geleverde trucks zijn voorzien van verschillende packs, waaronder het Fuel Eco pack. Dit pack omvat opties als: versnellingsbaksoftware Fuel Eco & Eco Cruise Control + Optiroll, met als doel een verbeterd brandstofverbruik. Ook zijn de nieuwe trucks voorzien van een koppelschotel met hefinrichting.

Rabelink Logistics

Rabelink Logistics, opgericht in 1930 en sinds 2005 onderdeel van de Duitse Huettemann Group, is dé dienstverlener voor logistieke vraagstukken. Rabelink biedt verscheidene diensten aan op het gebied van transport, logistiek en lucht- en zeevracht. Daarbij is Rabelink altijd, samen met klanten, op zoek naar de beste oplossingen op logistiek gebied. Klanttevredenheid en kwaliteit hebben bij ons de hoogste prioriteit.

Als 3PL+ logistiek dienstverlener kan Rabelink voor klanten de gehele goederenstroom van a tot z verzorgen. De klant kan zich daardoor volledig richten op zijn kernactiviteiten. Rabelink Logistics heeft een betrouwbaar netwerk en streeft naar een langdurig partnerschap met zijn klanten.

Profiteer nu van extra voordeel

Combineer de pluspunten van Renault Trucks nu met extra voordeel.

Bekijk het aanbod