Technisch Handelsbureau Rensa BV

Technisch Handelsbureau Rensa BV

E-TECH MASTER - VAN FWD 3T5 - L2H2
Technisch Handelsbureau Rensa BV
Doetinchem

Aan Technisch Handelsbureau Rensa hebben wij recentelijk een nieuwe Renault Master E-tech af mogen leveren. Deze bestelbus zal hen bijstaan in het transport installatiematerialen. Lees hier meer over alle specificaties van deze bestelbus, alles over Rensa en ontdek hoe je zelf aan zo’n fantastische (elektrische) bestelbus komt!

Elektrisch aangedreven
De Renault Master E-Tech bestelwagen is een 100% elektrisch aangedreven bestelbus voor distributietaken. Dit voertuig is perfect afgestemd op de laatste fase van de logistieke keten. Het voordeel van deze elektrisch aangedreven Renault Master E-Tech is dat hij toegang heeft tot alle zones in steden, zelfs waar verkeersbeperkingen gelden. De Renault Master E-Tech stoot geen fijnstof en CO2 uit en is geluidsarm. Leveringen in stedelijke gebieden met verkeersbeperkingen of buiten de normale werkuren zijn geen probleem met de Renault Master E-Tech. 

Voor optimale veiligheid is de Renault Master E-Tech bestelbus uitgerust met een achteruitrijcamera, een safe-bumper en een dodehoekspiegel. 

Laadvolume
Ook is het laadvolume van de Renault Master E-Tech is gelijk aan de conventionele Renault Master. Dat is mogelijk omdat de accu’s onder de voorstoelen zijn gemonteerd. De gesloten bestelwagen is uitermate geschikt voor inzet in stedelijke gebieden, mede dankzij de ruime deuropeningen aan de achter- en zijkant voor ladingen met grote afmetingen.