Van Silfhout BV

Van Silfhout BV

MASTER RED - VAN FWD 3T5 E6 - L2H2 / TRAFIC RED - VAN FWD 3T1 E6 - L2H1
Van Silfhout BV
Doetinchem


Over Van Silfhout

Van Silfhout is een groothandel die gespecialiseerd is in automaterialen, gereedschappen, werkplaatsinrichtingen en gerelateerde producten voor dealerbedrijven, garagebedrijven in de auto-, transport- en landbouwsector. Met een dagelijkse voorraad van meer dan 125.000 artikelen die drie keer per dag kunnen worden geleverd, maakt Van Silfhout gebruik van een eigen bezorgdienst. 

Zoektocht naar een bedrijfswagen

Om hun bezorgdienst efficiënt uit te kunnen voeren, was Van Silfhout op zoek naar een geschikte bedrijfswagen. De keuze viel op de Renault Trafic Red Edition. Deze specifieke uitvoering van de Trafic biedt uitgebreide mogelijkheden voor aanpassingen, zodat deze volledig aan de specifieke wensen van een klant kan voldoen. Van Silfhout maakt nu gebruik van deze bedrijfswagen voor hun bezorgdienst, inclusief zowel de sprintservice als de expressdienst.

Renault Trafic RED

De Renault Trafic RED Edition is een veelzijdige bedrijfswagen die standaard is uitgerust met indrukwekkende functies. De bedrijfswagen wordt geleverd met LED PURE VISION koplampen, wat zorgt voor een heldere en efficiënte verlichting. Zowel de voor- als achterbumper zijn uitgevoerd in de kleur van de cabine, wat bijdraagt aan een stijlvolle uitstraling. Daarnaast is de Trafic RED voorzien van een draadloze smartphone oplader, waardoor het opladen van apparaten eenvoudig en handig wordt tijdens het rijden. De aanwezigheid van Cruise Control en een snelheidsbegrenzer draagt bij aan comfort en veiligheid tijdens lange ritten. Bovendien heeft de bedrijfswagen automatische activering van de koplampen en ruitenwissers, wat zorgt voor een verbeterde zichtbaarheid en gemak bij veranderende weersomstandigheden.

Extra opties

Naast deze standaarduitrusting zijn er ook extra opties beschikbaar voor de Renault Trafic RED. Zo kan er een trekhaak worden toegevoegd, waardoor het vervoeren van extra ladingen of het trekken van een aanhanger mogelijk is. Het Pack Delivery biedt extra functionaliteiten en opbergmogelijkheden om het laden en lossen van goederen te vergemakkelijken. Bovendien kunnen parkeersensoren aan de achterzijde worden geïnstalleerd, waardoor het manoeuvreren en parkeren van de bedrijfswagen nog veiliger en gemakkelijker wordt. Kortom: met deze aanvullende opties kan de Renault Trafic RED volledig worden afgestemd op jouw specifieke behoeften! 

Ook interesse in de Renault Trafic?

Probeer zelf de Renault Trafic uit! Je weet pas of het dé bedrijfswagen voor jou is na een proefrit. Dat geldt voor onze andere wagens, dat geldt voor de Trafic. Dus maak een afspraak en kom bij ons langs voor een proefrit met de Renault Trafic handgeschakeld of Renault Trafic Red Exclusive automaat. Geheel vrijblijvend!

Ontdek ook onze andere Renault bestelbussen of neem een kijkje tussen onze voorraad nieuwe Renault Masters.

Contact opnemen