4 nieuwe trucks voor Transport Groep Gelderland

4 nieuwe trucks voor Transport Groep Gelderland

Onlangs hebben wij bij Transport Groep Gelderland maar liefst vier nieuwe trucks mogen leveren. Lees hier meer over deze aflevering aan Transport Groep Gelderland en over de specificaties van de nieuwe Volvo- & Renault trucks.

 

TGG

Transport Groep Gelderland (TGG) is ontstaan uit een samenwerkingsvorm van een aantal  individuele vervoerders die in 2002 hun krachten hebben gebundeld. TGG behoort tot de middelgrote transportbedrijven van Nederland. Dagelijks verzorgt het bedrijf de collectie van rauwe melk van een groot aantal veehouders met name in de provincie Gelderland en de distributie naar productlocaties. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk voor het bedrijf. Daarnaast staat het zo goed en efficiënt mogelijk uitvoeren van taken van de opdrachtgever voor TGG centraal.

 

Renault T Evo 440 4x2T

Bij de levering van de vier nieuwe trucks, betreffen het twee Renault T 440 pk 4x2 trekkers. De Renault Trucks T kreeg begin 2021 een update en gaat daarom nu als T-Evo door het leven. De grootste update op deze nieuwste generatie Renault T is de optimaal verstelbare stuurwiel, wat het rijcomfort van de chauffeurs bij TGG ten goede zal komen. Andere opties zijn onder andere het Pack Comfort Drive en de mooie Led koplampen.

 

Volvo FM 460 4x2T

Naast twee Renault’s zijn er ook twee Volvo FM 460 pk 4x2 trekkers geleverd aan TGG. Deze Volvo FM trekkers zijn uitgerust met Volvo Dynamic Steering, buitenspiegels met dodehoek camera en Long Haul Fuel-pakket. Het complete Long Haul Fuel-pakket, met onder meer I-see en I-cruise fleetsoftware, zorgt voor extra brandstofefficiency.

 

Bedankt Transport Groep Gelderland

Bedankt voor het vertrouwen en de toch wel bijzondere levering. Het gebeurt niet ieder dag dat we onze beide merken tegelijkertijd mogen leveren. We hopen dat jullie veel merk blijven ophalen bij de veehouders met deze nieuwe trucks.

 

Op zoek naar een truck die perfect is aangepast aan jouw wensen of weten wat Paashuis BV voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!