Tien nieuwe Renault bestelwagens voor WSi techniek

Tien nieuwe Renault bestelwagens voor WSi techniek

 

Onlangs heeft full-service installatiebedrijf WSi techniek tien nieuwe Renault Trafics in gebruik genomen. De gesloten bestelwagens zijn geleverd door Renault Trucks-dealer Paashuis Bedrijfswagens uit Lichtenvoorde.

 

Voorafgaand aan de beslissing over de investering oriënteerde WSi zich op meerdere punten, vertelt directeur Bart Wopereis: "Bij de aanschaf van nieuwe bestelwagens kijken we naar de Total Cost of Ownership (de rekensom van aanschaf, onderhoud, verbruik en restwaarde), de service van de dealer en daarnaast is het  van belang dat onze medewerkers zich prettig voelen met het materiaal waarmee zij hun werk moeten uitvoeren”. Hierbij kwam de Renault Trafic GB L1H1 T27 Comfort met 125 pk wederom als beste uit de bus. 

WSi rijdt met zo’n vijftig Renault bestelwagens die allemaal geleverd zijn door Paashuis.

 

Achterhoekse bedrijven 

“Al jaren is Paashuis een goede relatie als leverancier en beheerder van ons wagenpark en ook de levering van deze tien nieuwe Renault bedrijfswagens is door Paashuis goed geregisseerd” zegt Bart Wopereis. Ook bij deze levering heeft er weer een mooie samenwerking plaats gevonden tussen echte Achterhoekse bedrijven: De Renault Bedrijfswagens zijn geleverd door Paashuis Bedrijfswagens, ESVE Spuiterij en Mellink Reclame uit Lichtenvoorde verzorgde respectievelijk het spuitwerk en de belettering en de laadruimte werd ingericht door Kreunen Bedrijfswageninrichting in Neede.

 

WSi techniek

WSi techniek is een totaalaanbieder op de installatiemarkt, met vestigingen in Groenlo en Lichtenvoorde. WSi levert de techniek die die mensen nodig hebben om te wonen, te werken of te recreëren. Daarnaast beheert, monitort en onderhoud WSi deze installaties. Van service & onderhoud, verduurzaming van bestaand vastgoed en het creëren van gezonde leef- &  werkomgevingen heeft WSi de kennis in huis om de klant terzijde te staan. Altijd werkend met het principe van goede kwalitatieve dienstverlening en lange termijn samenwerkingsverbanden met één aanspreekpersoon voor de  klant.