Te Vogt Riooltechniek BV

Te Vogt Riooltechniek BV

C 440 P6X2 E6
Te Vogt Riooltechniek BV
Lichtenvoorde
Onlangs hebben wij bij Te Vogt Riooltechniek BV een nieuwe Renault C 440 P6X2 E6 afgeleverd. Lees hier meer over deze aflevering aan Te Vogt en over de specificaties van de nieuwe Renault truck.

De Renault T HIGH Racing Edition

Te Vogt Rioolreiniging is al meer dan 25 jaar een begrip op het gebied van reiniging, aanleg, onderhoud en inspectie van riolen. Het bedrijf staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar om rioleringsproblemen te voorkomen en verhelpen. Met ruim 20 vakbekwame medewerkers weet Te Vogt Rioolreiniging bij talloze particulieren, bedrijven, instellingen en gemeenten problemen met de meest moderne apparatuur op te lossen.

De servicewagens van Te Vogt zijn compleet ingericht met moderne apparatuur en uitgerust met al het noodzakelijke materiaal. Aanleg, onderhoud en reparatie, bij Te Vogt ben je aan het juiste adres. 


Specificaties van deze Renault T High Racing Edition

Anticiperend op de steeds strenger wordende milieueisen heeft Te Vogt geïnvesteerd in een nieuw rioolreinigingsvoertuig dat op een milieuvriendelijke wijze het riool kan reinigen. De watertank van 14.000 liter kan gedeeld worden door middel van een verplaatsbare tussenwand. Door deze verplaatsbare tussenwand kan het vuile water gescheiden worden van het schone water. Dankzij de toepassing van geluidsarme pompen blijft mogelijke geluidsoverlast beperkt tot een minimum. De truck is bovendien uitgerust met een Pack Comfort Drive, aluminium wielen en een High Torque PTO voor de opbouw, verzorgd door Kroll Fahrzeugbau. Deze kan op afstand bediend worden door de chauffeur, zodat het manoeuvreren op een zo veilig mogelijke wijze kan gebeuren. Ook is het voertuig voorbereid & schikt voor ADR werkzaamheden.


Bedankt Te Vogt Riooltechniek
Bedankt voor het vertrouwen en de bijzondere wagen die wij mochten leven Te Vogt Riooltechniek! We hopen dat jullie veel rioleringsproblemen op mogen lossen met deze nieuwe truck. 

Meer over onze Renault Trucks afleveringen lezen, op zoek naar een truck die perfect is aangepast aan jouw wensen of weten wat Paashuis BV voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!