Baks Logistiek BV

Baks Logistiek BV

FH 460 4x2T LNG Medium, Luchtvering
Fuel Hero, Long Haul Fuel-pakket, Driver-pakket, Living-pakket: 2 bedden
Baks Logistiek BV
Borculo

Een tijdje geleden mochten wij een Volvo FH LNG leveren aan Baks Logistiek. Een stillere, zuinigere en efficiënte truck voor een bedrijf met hart voor mens en milieu. Lees hier meer over deze aflevering aan Baks Logistiek en over de specificaties van de nieuwe Volvo truck.


Over Baks Logistiek

Baks Logistiek werd in 1955 opgericht door Anton Baks en is onderdeel van de Baks Groep. Baks is een full-service dienstverlener voor de agrarische sector en al jaren een begrip in de tanktransport. Het is een dynamisch en modern transportbedrijf dat zich specialiseert in tanktransport van vloeibare voedingsmiddelen voor mens én dier. Het bedrijf rijdt met haar moderne wagenpark in binnen- en buitenland voor de lokale boer en de multinational. 

Baks staat voor betrouwbaar, accuraat, kwaliteit en service.Specificaties van deze Volvo FH 4x2T LNG Medium

Deze Volvo FH LNG is uitgerust met Driver-pakket, Fuel Hero, Long Haul Fuel-pakket en Living Pakket met twee bedden. Bovendien wordt de truck aangedreven door een G13C 460 pk LNG motor. Deze LNG-motoren zijn aanzienlijk stiller en leveren dezelfde prestaties als hun tegenhanger op diesel. Het mooie aan de Volvo FH LNG is dat deze voor een 20% kleine CO2-voetafdruk zorgt. Daar komt nog bij dat de mogelijkheid om te rijden op bio-LNG een mogelijke reductie van 100% kan betekenen. Dat maakt de truck een mooie optie voor milieubewuste bedrijven. Het bijkomende financiële voordeel voor internationale transporten is dat tot eind 2023 geen MAUT betaald hoeft te worden. De bestickering voor deze fantastische truck is uitgevoerd door Mellink Reclame.

Bedankt Baks Logistiek
Bedankt voor weer een mooie aflevering Baks Logistiek! Veel kilometers rijplezier toegewenst met de nieuwe Volvo FH. 

Meer over onze Volvo Trucks afleveringen lezen, op zoek naar een truck die perfect is aangepast aan jouw wensen of weten wat Paashuis BV voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!