Mensink Bosbouw BV

Mensink Bosbouw BV

FM 460 6x2V Medium, vaste sleepas, dubbellucht
Driver Deluxe-pakket, Visibility Plus-pakket, Volvo Dynamic Steering, Terberg X-Track, VDL Haakarm-systeem
Mensink Bosbouw BV
Neede

Onlangs mochten wij een fraaie Volvo FM 460 pk 6x2 overhandigen aan de familie Mensink van Mensink Bosbouw. Lees hier meer over deze aflevering aan Mensink Bosbouw BV en over de specificaties van de nieuwe Volvo truck.


Over Mensink Bosbouw BV

Eind jaren ‘90 ontstond Mensink Bosbouw, toen nog ‘Mensink Loonbedrijf voor de Bosbouw’, toen Johan Mensink een shovel aanschafte. Het bedrijf te Neede ging al snel van eenmansbedrijf tot totaalaanbieder in de bosbouw onder leiding van eigenaren Sander en Johan Mensink. Hoewel Mensink Bosbouw van oorsprong is gespecialiseerd in het uitrijden van sortimenten, zijn de activiteiten met de jaren uitgebreid met het versnipperen van hout en het slepen van langhout. Dankzij een modern machinepark en een nauwe samenwerking met partners, verzorgen zij een volledig dienstenpakket voor hun klanten, waaronder gemeenten, landschapsorganisaties en particulieren. 


Specificaties van deze Volvo FM 460 pk 6x2

Het nieuwe type Volvo FM 460 pk 6x2 is uitgerust met een aslastindicator en Volvo Dynamic Steering. De X-track hydraulisch aangedreven vooras is afkomstig van Terberg Techniek IJsselstein, een truck modification center, en werkt als wegrijhulp. Het VDL Haakarm-systeem is opgebouwd door Brinks Carrosserieën te Enschede en de cabine is door Mellink Reclame in de Mensink huisstijl geplakt. De Globetrotter-cabine is uitgerust met een Driver Deluxe pakket, een media pakket met navigatiesysteem en een Visibility Plus pakket met dodehoekcamera aan passagierszijde. De veelzijdige truck zal voornamelijk worden ingezet voor containertransport in de bosbouw.

Bedankt Mensink Bosbouw

Sander en Johan van Mensink Bosbouw, bedankt voor het vertrouwen omtrent deze aflevering! Wij wensen jullie veel werkplezier toe in deze mooie aanwinst.

Meer over onze Volvo Trucks afleveringen lezen, op zoek naar een truck die perfect is aangepast aan jouw wensen of weten wat Paashuis BV voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!