Renault Trucks D-Wide

Renault Trucks D-Wide

De Renault Trucks D-Wide

De Renault Trucks D-Wide is geschikt voor toepassingen waarbij u meer power nodig heeft. De truck is verkrijgbaar met pk-vermogens van 250 tot 430 pk. De Renault Trucks D-Wide biedt de keus uit vier verschillende cabineformaten. Welke u ook kiest: u bent altijd verzekerd van optimaal zicht, zodat u uw werkzaamheden in de stad veilig kunt uitvoeren.

Comfortabele werkplek

DeRenault Trucks D-Wide betekent comfort onderweg en een ongeëvenaard rijplezier. Zeker als u uw truck uitrust met het Comfort Plus pakket. Uw werkdag wordt nog aangenamer en u maakt gebruik van full options in luxe en comfort. In uw Global cabine (lange cabine) bent u onder andere verzekerd van een comfortabele chauffeursstoel, lederen stuurwiel en veel opbergruimte voor uw spullen.

De perfecte aandrijflijn voor distributie

De motor van Renault Trucks D-Wide is gebaseerd op technologieën die zeer geschikt zijn voor in en rond een stedelijke omgeving. De turbomotor met variabele geometrie rijdt nog soepeler. Features zoals automatische motorstop, uitgeschakelde power-mode en cruise control helpen uw brandstofverbruik te verlagen – en de winstgevendheid te verhogen.

Robuust chassis

Het chassis van de Renault Trucks D-Wide is afgestemd op het werk, met een maximale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het chassis is makkelijk op te bouwen en op maat te maken voor iedere inzet.

Neem contact met mij op

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Boek nu een proefrit

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com