Renault Maxity

De Renault Maxity: perfect in stadsdistributie

Door de korte draaicirkel, korte vooroverbouw en compacte cabine manoeuvreert u met de Renault Maxity van Renault Trucks moeiteloos door de smalste straten. Hoewel de Renault Maxity compact is, zijn de mogelijkheden van deze lichte bedrijfswagen legio. Dat maakt de Renault Maxity een rendabele keuze!

Sterke DTI 3 motor

De sterke Renault Trucks DTI 3 motor is leverbaar in 130 of 150 pk. De gemiddelde onderhoudsinterval is teruggebracht tot 40.000 km. De handgeschakelde 5-versnellingsbak heeft een laag eigen gewicht, de 6-versnellingsbak meer trekkracht in de eerste versnellingen en een gunstig verbruik dankzij een groter koppel bij laag toerental.

Echt vrachtwagen chassis

Het robuuste chassis van de Renault Maxity heeft U-vormige, stalen langsliggers met versterkte achterwielophangingen en dubbellucht. Dit waarborgt maximale robuustheid, betrouwbaarheid en laadvermogen. De opbouwlengte varieert van 2651 tot 3961 mm, afhankelijk van de gekozen carrosserieopbouw. Het chassis is af fabriek voorzien van bevestigingsbeugels, elektrische voorzieningen en elektrische interfaces die de opbouw en installatie van carrosserie-uitrustingen vereenvoudigen. Er zijn pto’s voor het aandrijven van onder meer koelinstallatie, kraan, kipper en hoogwerker.

Comfortabele lage instap cabine

De chauffeur heeft gemakkelijk toegang tot de cabine dankzij een lage instap vanaf 413 mm en instaphandgreep. Stoel en stuurwiel zijn in meerdere richtingen verstelbaar zodat chauffeurs van elk postuur goed kunnen zitten. Ook als er gerouleerd wordt, want de Maxity biedt plaats aan drie tot zes personen (dubbele cabine). Onafhankelijke voorwielophanging zorgt voor meer comfort aan boord.

Panoramisch zicht

Tot slot zijn er allerlei bergvakken in het interieur verwerkt zodat de inzittenden al hun spullen bij de hand hebben. De Renault Maxity bedrijfswagen biedt panoramisch zicht en goed zicht vóór de cabine. De zichthoek is maar liefst 192°, wat resulteert in een minimale dode hoek. Ook in voorwaartse richting is voorzien in veiligheid met schijfremmen rondom met een korte remweg van 43,7 m bij 100 km/u. Alle voertuigen zijn standaard uitgerust met de volgende rijhulpsystemen:

  • ESC Dynamische stabiliteitsregeling
  • ABS Antiblokkeersysteem
  • EBD Elektronische remkrachtverdeler
  • TCS Tractiecontrolesysteem
  • BAS Rembekrachtigingssysteem
  • HSA Hulp bij wegrijden op een helling

Lane Departure Warning is optioneel

Neem contact met mij op

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Boek nu een proefrit

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Direct een offerte

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Renault Bedrijfswagenservice bij Paashuis

Paashuis Bedrijfswagens biedt Totale Transport Service en dat betekent: ruime openingstijden en de 24/7 service. Daarnaast heeft uw Renault Bedrijfswagen-dealer speciaal ingerichte werkplaatsen in Lichtenvoorde en Doetinchem. Onze efficiënte werkplaatsen zijn er op gericht om stilstand en onderhoud voor klanten tot een minimum te beperken. Het serviceniveau en de hoogwaardige kwaliteit is uiteraard ook doorgevoerd in de Start & Drive-onderhoudscontracten met drie dekkingsniveaus en geoptimaliseerde financieringen en verzekeringen.