Tracon Trailers

Tracon Trailers

Keus uit 1000 modellen!

Paashuis Bedrijfswagens is dealer van Tracon Trailers. Het Nederlandse merk heeft een assortiment dat bestaat uit bijna 1.000 basismodellen. De trailers zijn extra robuust gebouwd, waarbij ook de mogelijkheid wordt geboden het chassis thermisch te verzinken. Tracon Trailers biedt daarnaast ook nog keus uit 800 opties.

Ik wil een offerte

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Neem contact met mij op

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

LZV Combitrain

Met de LZV Combitrain biedt Tracon een unieke LZV-oplossing die transporteurs in staat stelt om 60% meer volume te kunnen vervoeren. De Combitrain is de jongste LZV-configuratie, die in Australië al veel langer als B-double rijdt of in Scandinavië als B-train/Linktrailer. Veel wagenparken van transporteurs bestaan uit trekkers en opleggers, zodat in veel gevallen wordt gezocht naar een LZV-configuratie waarvoor het huidige wagenpark kan worden ingezet. De Combitrain is de ideale oplossing: een "tussenoplegger" tussen de bestaande trekker en oplegger. Het asstel is bij de Combitrain schuifbaar, waardoor het als individueel voertuig is te rijden met ingeschoven asstel of als LZV-voertuig met uitgeschoven asstel. Op het uitgeschoven deel is een koppelschotel gemonteerd voor de volgoplegger.

Door de samenwerking met Tracon Trailers biedt Paashuis Bedrijfswagens one-stop-shop voor de transportwereld. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op met uw verkoopadviseur of de dichtstbijzijnde vestiging van Paashuis Bedrijfswagens.

Zelf uw offerte samenstellen

Via de unieke Tracon Trailerconfigurator kunt u zich oriënteren op een nieuwe trailer en zelfs direct online een offerte ontvangen. Een standaard trailer is mogelijk, maar ook een trailer voor u op maat gemaakt. U heeft de keuze uit ruim 1.000 basismodellen en maar liefst 850 opties. Welke trailer u ook kiest, de degelijkheid en een lange levensduur hebben ze altijd gemeen!

Trailerservice

Paashuis Bedrijfswagens is het juiste adres voor trailerservice. Wij beschikken over modern geoutilleerde werkplaatsen waar u met al uw moderne materieel terecht kunt voor reparatie, (preventief) onderhoud en APK-keuringen.

Meer informatie