Vrachtwagen kopen

Een grote of kleine vrachtwagen kopen bij Paashuis

Ben jij op zoek naar een grote of kleine vrachtwagen? Bij Paashuis Bedrijfswagens hebben we een ruim aanbod van Volvo Trucks, Renault Trucks en bestelwagens. Elektrisch, zwaar of juist licht, groot, klein of uitgerust met speciale extra’s; het kan allemaal. Wij ondersteunen je in de aankoop van je nieuwe bedrijfswagen en daarna met snelle, altijd beschikbare service door onze getrainde monteurs. Maar hoe werkt dat initiële aankoop proces?


Het aankoopproces uitgelegd

Het aankoopproces begint bij ons bij jouw aanvraag. Wij proberen altijd direct na aanvraag telefonisch bij je terug te komen om door te spreken wat jij precies in gedachten hebt. Bij een bestelbus of standaard 4x2 trekker ervaren we dat men over het algemeen direct een offerte aanvraagt. Wanneer je een bedrijfswagen nodig hebt, heb je zelf vaak al een goed idee van jij wil. Dat maakt het beeld voor ons ook duidelijker. Heb je als klant zeer specifieke wensen, dan gaan we samen meer de diepte in en zullen wij een offerte naar je sturen na een paar gesprekken. Over het samenstellen van trucks lees je meer op onze website. Ben jij dus op zoek naar een nieuwe truck? Laat het ons weten, dan spreken we je aanvraag samen door!


Het aanbod van Paashuis

Volvo trucks

Het is één van de meest toonaangevende truckproducenten ter wereld: Volvo Trucks. Met een compleet programma van trucks, van distributie tot internationaal vervoer en zwaar transport, innovaties als de LNG-motor en een ruim aanbod elektrische trucks is het merk toonaangevend op het gebied van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Ontdek ons aanbod Volvo Trucks en vind jouw perfecte bedrijfswagen!


Bekijk al ons aanbod Volvo Trucks


Renault trucks

Renault Trucks is de perfecte tool met haar lage exploitatiekosten en taakgerichte specificaties. Van kleine Renault D bakwagens tot een grote Renault T High, voor elke korte en lange afstand en alle grote en kleine ladingen hebben wij een bedrijfswagen van Renault!


Bekijk al ons aanbod Renault Trucks


Bestelbussen

Ons aanbod Renault bestelbussen varieert van een chassis cabine tot een gesloten bestelbus voor gekoelde bezorgingen. Het aanbod bestaat zowel uit diesels als uit elektrische bestelbussen.


Bekijk al ons aanbod bestelbussen

Neem contact met mij op

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com


Terug naar