Volvo Electric bij Paashuis Bedrijfswagens

Maak kennis met een complete range elektrische Volvo-trucks. Elektromobiliteit speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling naar duurzaam transport. Of u nu actief bent in distributiewerk, afvalinzameling of bouwtransport: elektrische trucks zijn nu een reële en levensvatbare oplossing.

Maak een persoonlijke afspraak
 

Deze elektrische trucks zijn verkrijgbaar

Paashuis Trucks Volvo FM electric model

Volvo FM Electric

Zwaar, lokaal transport en regionale distributie. Heeft een actieradius tot 300 km en maximaal treingewicht (GCW) tot 44 ton (voor Nederland tot 50 ton)

Meer informatie

Paashuis Trucks Volvo FH electric model

Volvo FH Electric

Nationaal vervoer en transport. Heeft een actieradius tot 300 km en maximaal treingewicht (GCW) tot 44 ton (voor Nederland tot 50 ton)

Meer informatie

Paashuis Trucks Volvo FMX electric model

Volvo FMX Electric

Bouwtransport en vervoer. Heeft een actieradius tot 300 km en heeft een maximaal treingewicht (GCW) tot 44 ton (voor Nederland tot 50 ton)

Meer informatie

Paashuis Trucks Volvo FE electric model

Volvo FE Electric

Regionale en stedelijke distributie en lichte bouwtransporten. Heeft een actieradius tot 300 km en een maximaal treingewicht (GCW) tot 16,7 ton

Meer informatie

Paashuis Trucks Volvo FL electric model

Volvo FL Electric

Regionale en stedelijke distributie, en afvalinzameling. Heeft een actieradius tot 200 km en maximaal treingewicht (GCW) tot 27 ton

Meer informatie

 

 

 

Elektrische trucks zijn schoon, stil en duurzaam

Kiezen voor elektrisch transport is een investering voor de toekomst, zowel in financieel opzicht als voor uw imago.

Wij bieden u een transportoplossing die is afgestemd op uw specifieke transportbehoeften, opdrachten en routes. De keuze voor elektrisch betekent ook stiller en schoner rijden. Een groot voordeel als u in woonwijken en stedelijke omgevingen werkt.

  Bekijk de brochure

De voordelen van elektrische trucks:

  • Met nul uitlaatemissies bent u ook welkom in gebieden waar verkeersbeperkingen gelden
  • U verkleint de CO2-footprint van uw bedrijf en investeert zichtbaar in duurzaamheid
  • Het lage geluidsniveau en trillingvrije werking zorgen voor een prettige werkomgeving
  • Optimaal rijcomfort door een soepele en naadloze afgifte van vermogen
Paashuis Trucks Volvo electric laadvermogen


Optimale balans tussen laadvermogen, actieradius en efficiency

Kiezen voor elektrisch is meer dan nieuwe trucks kopen. Het begint met een analyse van wat u wilt bereiken. Hoe zien uw opdrachten eruit en wat zijn uw eisen? Waar gaat u rijden en wanneer? Zijn er oplaadpunten langs uw routes? We brengen al deze facetten in kaart. Op basis daarvan specificeren we een truck voor een optimale balans tussen laadvermogen en actieradius voor maximale efficiency.

Paashuis Trucks Volvo electric opladen

Opladen

De actieradius en de oplaadmogelijkheden zijn essentieel in het dagelijks werk. Een ingebouwde AC-oplader en een oplaadkabel worden meegeleverd, zodat u 's nachts kunt opladen. Voor snelladen is een extern oplaadstation vereist. Wij werken samen met leveranciers van laadstations om een infrastructuur voor opladen te verzorgen die aan uw behoefte voldoet.

Paashuis Trucks Volvo electric service

Service

Elektrische trucks vragen om ander en minder frequent onderhoud dan traditionele trucks. Er zijn wel andere functies die inspectie en onderhoud vereisen. Wij beschikken over de kennis en faciliteiten om uw elektrische trucks te servicen.Bekijk de voordelen van elektrische Volvo-trucks

Meer weten? Paashuis Bedrijfswagens staat voor u klaar

Maak een afspraak met onze electromobility-experts en laat u bijpraten over alle mogelijkheden. Uw verkoopadviseur beantwoordt al uw vragen en laat u graag zien wat een elektrische Volvo-truck kan betekenen voor uw specifieke toepassing.