Een vrachtwagen samenstellen met Paashuis

Een nieuwe vrachtwagen samenstellen om perfect aan jouw wensen en eisen te voldoen? Dat kan bij Paashuis. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer jij jouw eigen vrachtwagen wilt samenstellen. Dit komt er allemaal bij kijken.

 

De stappen bij het samenstellen van een vrachtwagen

Bij het samenstellen van een nieuwe vrachtwagen starten we altijd met de lading. Wat vervoer jij als klant en waar zal de vrachtwagen dus voor gebruikt worden? Als we dit eenmaal weten, dan doorlopen we de volgende stappen:

  1. Hoe vervoert de klant deze lading; is dit een vaste opbouw of worden de ladingen vervoert met een trailer?
  2. Op basis van het soort lading en de wijze van vervoeren, hoe moet het chassis eruit komen te zien?
  3. We weten nu hoeveel pk de truck moet hebben en welke achteras, achterasreductie en bandenmaat we moeten selecteren om dit alles te kunnen vervoeren.
  4. Vervolgens is het belangrijk om te weten of de klant binnen Nederland of internationaal rijdt. Met die informatie weten wij of de vrachtwagen een grote cabine (internationaal) of een kleine cabine (nationaal) moet hebben. 
  5. Als de basis staat kunnen we de rest van de details afstemmen.Een vrachtwagen samenstellen: nieuw en herhaling

Bij het samenstellen van een nieuwe Renault of Volvo vrachtwagen spelen verschillende zaken een rol. In de eerste plaats is het belangrijk dat de klant tevreden is met de gekozen opties, maar ook de kosten wegen mee en natuurlijk heeft de chauffeur zelf wensen. Hoe meer opties jij als klant kiest, hoe duurder de vrachtwagen wordt. Bepaalde zaken zijn echter erg belangrijk en kunnen niet weggelaten worden. Bovendien is het belangrijk om de chauffeur een prettige werkomgeving te bieden. De keuzes voor het samenstellen van de vrachtwagen worden gemaakt tijdens het offertetraject. De toevoegingen van de chauffeur zelf worden vaak gedaan wanneer de truck bij ons is geleverd, al kan dat natuurlijk ook eerder.

Wanneer een aankoop een herhalingsaankoop betreft, dan geeft onze klant dus aan een kopie van een eerder aangeschafte vrachtwagen te willen. In dit geval houden wij de eerdere offerte aan en worden alle specifieke wensen en eisen meegenomen in de nieuwe truck. Over het algemeen weten onze klanten goed wat zij zelf willen wat betreft de opties en de uitvoering van de vrachtwagen. Met onze jarenlange ervaring met het samenstellen van vrachtwagens geven wij invulling aan deze wensen.


Bij Paashuis een vrachtwagen samenstellen: de opties

Zoals gezegd zijn de opties eindeloos wanneer je jouw eigen vrachtwagen samen wilt stellen. Van de slaapcabine, koplampen en de kleur tot de inrichting, alles kan naar jouw smaak en wensen worden aangepast. Neem contact met ons op om jouw vrachtwagen samen te stellen, dan komen we samen tot de beste vrachtwagen voor jouw bedrijf én chauffeur! 

De opties bekijken voordat je contact met ons opneemt? Volvo heeft een te gekke tool ontwikkeld, waardoor jij zelf al aan de slag kunt met het samenstellen van jouw vrachtwagen!